Titan Gel (Gold és Original): vélemények, használati utasítás, teszt

Titan Gel Gold review: comments, experience, how to use and find in pharmacy

A Titan Gel Gold új a férfi méretnövelők piacán, ezáltal számos kérdés is merül fel a valós hatékonyságáról az interneten. Úgy működik, ahogy azt a gyártók ígérik vagy ez is csak egy újabb marketingfogás? Lentebb a termék számos tulajdonságát megvitatjuk részletesen, azonban azt már most kijelenthetjük Önnek, hogy a Titan Gold remekül működik. A hírdetésben megtalálhatóak a klinikai vizsgálatok legjobb eredményei,azonba a legtöbb férfi 85-90%-a élvezi a termék előnyeit.

A termék cask online kapható: ez az eladási módszer azértszükséges,hogy minimalizáljuk a termék árát és a ftlesleges közvetítők számát a termék útján a vásárlóhoz. Ez az Oka annak, holy new fogja megtalálni a Titan Goldot a gyógyszertárakban, az Amazonon vagy más árúsító platformon. Nem kötöttünk szerződést más eladókkal ami megengedné, hogy a gilt eladásra kínálják bárhol a hivatalos oldalon kívűl. Vigyázzon a hamis termékekkel, melyek a Titan Gold nevét használják, sok felhasználó jelenti is fel őket. Csak törvényes eladóktól vásároljon:

Link a hivatalos oldalhoz

Fontös nekünk az Ön pénzének biztonsága és az Ön egészsége, azonban az csak Önön múlik, hogy hallgat-e a javaslatainkra, vagy sem. A hivatalos weboldalon lehetősége van egy alapos konzultációra a termék minőségét, használatát, hatását, ellenjavallatait és egyéb részleteket illetően. Csak hagyja meg elérhetőségeita mezőben, hogy kapcsolatba léphessen a cég képviselőjével. Ez 100%-ban ingyenes.

Ajánlások a Titan Gel Goldra: orvosok és vásárlók véleményei

Ajánlások a Titan Gel Goldra: orvosok és vásárlók véleményei

Kovács Péter, Magyarország

A new megfelelő péniszméret a leggyakoribb oka a sikertelen szexuális élményeknek és az egyik vezető oka a szakításoknak. Léteznek fizikális és műtéti úton elvégzett procedúrák amelyek  pénisz megnövelését eredményezik, azonban az előbbi vezélyes illetve az utóbbi rengeteg mellékhatást és ellenjavallatot von maga után. Mindkét módszer magas erekciót és egészséget veszélyeztető szövődményekkel járhat. Az egyetlen biztonságos és hatásos módja a pénisz növelésének, amit én ismerek, az a Titan Gel Gol használata. A gél új formulája 5-6 centimétert ad a pénisz hosszához és 2-3 centimétert a átmérőjéhez, ami intenzívebb orgazmusokat eredményez, illetve nem engedi a korai ejakulációt. Ennek eredményeképp a férfiak magabiztosabbá válnak és kiépíthetnek egy olyan kapcsolatot, amilyenre vágynak.

 Tóth Márk, Magyarország

A Titan Gel Goldot 12 napja használom, és az első eredmények megnyerőek: +3,1 cm hosszban és 1.9 cm átmérőben. Tovább baron az ágyban: a barátnőm rendkívűl megleődött és többször is orgazmusa van alkalmanként. Többet is el tudok majd mondani, amint befejeztem a kúrát.

Kovács Miklós, Magyarország

A válásom utan úgy döntöttem, hogy az életem szexuális oldalán akarok dolgozni. Örülök , hogy megtaláltam a Titan Goldot- ez a gal rengeteg előnnyel jar a vásárlójának és szinte semmibe nem kerül a műtéti úton történő pénisznöveléshez képest.  Az első eredmények már 10-14 napon belül látszódnak, de fontos, hogy tovább csináljuk, mivel a további eredménye még ennél is jobbak: több szexuális kitartás, erősebb orgazmusok és magasabb libidó úgy általánosságban. Úgy érzem magamat, mintha 20 évet fiatalodtam volna, tényleg.

Vannak negative vélemények és élmények a termékkel kapcsolatban? Informatívak vagy figyelmen kívűl hagyhatjuk őket?

Két népszerű ok van, amiből kifolyólag a termék nem működht valaki számára:

 1. Hamis termék vásárlása az eredeti helyett. Hogy ezt elkerülje, vásároljon megbízható eladóktól.
 2. A használat félbehagyása, vary a használat elhanyagolása párszor a Kara alatt. Alkalmazza állandóa és a hatás épülő lesz.

Hogyan alkalmazza a pénisznövelő gélt? Használati útmutató a Titan Gel Gold alkalmazásához

Használja a következő instrukciókat, hogy megtanulja a gél alkalmazását:

 1. Mossa és szárítsa meg a bőrt mielőtt alkalmazza.
 2. Használjon megfelelő mennyiségű terméket a finom masszírozó mozdulatokkal történő alkalmazáshoz, ezt addig csinálja amig a gél teljesen fel nem szívódik.
 3. Ha csiklandós vagy hűvös érzések. Törnek Önre a területen,nem allergiás reakcióról vagy hibás termékről van szó. Ez a jelenség a termék mélyebb szövetekbe való behatolásával magyarázható.
 4. Hazsnálja naponta kétszer 30 napig.

Titan Gel Gold összetevők, mellékhatások és ellenjavallatok

Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a Titan Gold Gel alkalmazása közben nem jelentkeznek mellékhatások. Az aktív összetevbők magas koncentrációja talán hűsítő érzést kelt. Az ellenjavallatok közé tartozik az érzékenység vagy allergia a termék bármelyik összetevőjére. Hogy ezeket elkerülje, hasznéljon egy cseppet a termékből, hogy meglássa, a szervezete mennyiben tolerálja. Ha semmilyen reakció nem jelent meg a bőrén az első 24 órában, biztonságosan használhatja a gélt.

A termék összetevői a legnépszerűbb anyagokból állnak a pénisznöveléshez, a Wikipédia cikkei alapján:

 • Titan Gold© Pump Matrix – kitágítja az üreges részeket, hogy növelje az átmérőt;
 • AAKG – pumpálja a vérereket, hogy növelje a hosszt;
 • Guarana hozzáadott zöld kávé kivonattal– növeli a libidót és meghosszabbítja a szexet;
 • Cink és magnézium – növeli a tesztoszteron termelést;
 • Csiganyál és kollagén – megvédi az ereket és a pénisz szöveteit a sérülésektől és segíti a nyúlékonyságot.

Hogyan veheti meg a Titan Gel Goldot a garantált minőségben: a termék hivatalos oldala

Hogyan veheti meg a Titan Gel (Gold és Original) a garantált minőségben: a termék hivatalos oldala

Az eredeti gélt csak hivatalos és törvényes eladóknál találhatja meg:

Link a hivatalos oldalhoz

Ár Magyarországon: 9900Ft.

MA gyártók eat azzal magyarázzák, hogy ezzel a módszerrel minimalizálni tudják a terjesztési költségeket ahhoz képest, ha a terméket gyógyszertárakban vary egyéb cégeknél árulnák. Emiatt a Titan Gel Goldotnem találhatja meg televíziós hírdetésekben vagy az Amazonon illetve egyéb eladói platformokon. A gyártó vég az alábbiakat fűzte ehhez: törődünk a vásárlóinkkal és nem akajuk, hogy összekapcsolják a termékeinket a magas rakkal és nyomulós marketinggel. Az ellátmány is igény alapján létezik – csak azt adjuk a férfiaknak amire vágynak.

Az árat illetően kermess fel a hivatalos webodalunkat vagy hagyja meg elérhetőségeit egy árajánlatért. A menedzsereink egyike vissza fogja hívni Önt, megválaszolja a. kérdéseit a termékrőlés segít megerősíteni a rendelést.

Szerző: Mészáros Zoltán, Magyarországon élek. Tanulmányozom a táplálkozást és az orvostudományt, cikkeket írok erre a weboldalra, és lelkes újságíró vagyok.

Megosztás a barátokkal
Értékelés
( 48 assessment, average 4.5 from 5 )