Rhino Gold Gel: vélemények, használata, gyakori kérdések, rendelés

Rhino Gold Gel mini

A legfontosabb kérdés, amit feltehetsz a Rhino Gold Gel kapcsolatban: tényleg olyan jól működik, mint ahogy írják a reklámban? Alább részletesen is leírjuk, de röviden: igen, tényleg! Különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek gyorsítják a pénisznövekedest. Viszont van néhány dolog, amire oda kell figyelni, főleg ha online vásárolod a Rhino Gold Gel és a legjobb eredményekre vágysz.

Nézzük lépésről lépésre.

Miért vannak szkeptikus emberek a Rhino Gold gel-lel kapcsolatban és mi az oka annak, hogy néhány vásárló elégedetlen? A legfőbb ok az, hogy hamis terméket vásárolnak. Az eredeti Rhino Gold oldalát könnyedén lemásolhatják, és a csalók ezt kihasználhatják, hogy alacsony minőségű másolatokat áruljanak, amelyek nem nyújtanak eredményeket. Meglepő lehet, de hamisítványokat még akár az Amazonon is kapni.

Így fontos meggyőződni arról, hogy az eredeti gélt vásárolja meg, amit csakis a hivatalos oldalon tehet meg:

Link a hivatalos weboldalra

ez csaki tőled függ, hogy a mi ajánlásunkat alkalmazod vagy sem. Mindenesetre ingyenes online tanácsadást is kérhetsz a cég munkatársaitól, amennyiben megadod az adataidat az oldalon. A konzultációhoz nem szükséges vásárolnod. Így többet tudhatsz meg a termékről, a hatásáról, összetevőiről, ellenjavallatairól és más tulajdonságairól egyenesen szakemberektől.

Visszajelzés a Rhino Gold gel-lel kapcsolatban – orvosi és vásárlói vélemények

Visszajelzés a Rhino Gold gel-lel kapcsolatban – orvosi és vásárlói vélemények

Mezei Viktor, Magyarország

Sok évig az egyetlen módszer a péniszméret növelésére a műtét volt. A pumpák és extenderek csupán ideiglenes eredményeket nyújtanak és veszélyesek lehetnek a szexuális egészségre. Örömömre szolgál, hogy kifejlesztették a Rhino Gold Gel: a pácienseim sokszor alkalmazták és tényleg működik! A belső pénisz struktúrára hat és segít a corpus cavernosum kapacítását megnövelni. Így a pénisz szövetei több vért engednek be és a méret jelentősen megnő.

Kapolcs Bendegúz, Magyarország

Két hete kezdtem el használni a Rhino Gold Gel és máris látom a növekedést hosszban és kerületben: +2.6 cm és +1.8 cm. Szerintem el fogom érni a termék leírásában ígért eredményeket.

László Alexander, Magyarország

Szerintem soha nem késő új szintre emelni a szexuális életedet. Megrendeltem a Rhino Gold Gel a hivatalos weboldalról és azt kell, hogy mondjam, hogy a negatív véleményeket írók placebot vettek. Tényleg működik, az első eredmények láthatóak már egy hét után. A hónap végére a méretem megnőtt 4 centivel és nem mondanám, hogy az elején kicsi volt. Adjatok neki egy esélyt.

Subheading: Miért vannak negatív vélemények és értékelések a termékről?

Íme a 2 fő ok a termék alacsony hatásosságára:

 1. Hamisítvány vásárlása, mint ahogy említettük fentebb. Minden népszerű terméknek vannak limitáció egy bizonyos idő után. Csakis megbízható vásárlóktól vásárolj.
 2. A gél használatának megszakítása, miután az első eredmények megjelennek. Emlékeztetőül, az eredmények akkumulatívak, így erősen ajánlott 30 napig használni a gélt megszakítás nélkül.

Hogyan kell használni a pénisznövelő gélt? Instrukciók a Rhino Gold Gel használatához

Amennyiben tudni szeretné, hogyan kell használni a Rhino Gold gel-t, olvassa el az információkat a csomagoláson vagy kövesse ezeket az instrukciókat:

 1. Készítse elő bőrét, legyen tiszta és száraz.
 2. Nyomjon ki egy kis mennyiséget a termékből és óvatosan vigye fel a péniszére. Alaposan masszírozza bele, amíg teljesen elnyeli a bőr.
 3. Ne törölje le vagy mossa le 30 percig.
 4. A hűvös vagy csikiző érzés nem allergiás reakció, hanem a termék hatása miközben mélyen behatol a szövetekbe.
 5. Használja napi egyszer egy hónapig.

A Rhino Gold gel összetevői, mellékhatásai és ellenjavallatai

Több stádiumú klinikai vizsgálatok során semmilyen mellékhatást nem találtak a Rhino Gold Gel használata során. Néhány felhasználó a hűvös érzést a termék hátrányának tartja, viszont ez csupán a termékben található összetevők magas koncentrációjának köszönhető. Az ellenjavallatok a hiperérzékenység illetve allergia bármely összetevőre. Végezzen egy tesztet a test bármely részén, mielőtt használná.

A termék összevői nagyon hatásosak ebben a kombinációban a Wikipedia bejegyzések alapján:

 • Innovatív RhinoGold© mátrix – a pénisz szöveteinek megnövelésére belülről;
 • L-arginin – megnöveli a véredényeket ezzel elősegítve a véráramlást;
 • Micronizált Guarana por – növeli a szexuális vágyat;
 • Cink-glükönát – stimulálja a természetes tesztoszterontermelést;
 • Csiganyálka – elasztikusabbá teszi a sejteket és véredényeket.

Hol lehet megvásárolni a Rhino Gold gel-t, melyik gyógyszertárakban és milyen áron – a termék hivatalos weboldala

Hol lehet megvásárolni a Rhino Gold gel-t, melyik gyógyszertárakban és milyen áron – a termék hivatalos weboldala

A termék csak a hivatalos weboldalon kapható:

Link a hivatalos weboldalra­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Ár Magyarországon: 9900Ft.

Azért kapható az oldalon exklúzívan, hogy ezzel is a lehető legalacsonyabban tartsák az árat, hiszen így nem kell fizetni az elosztásért a gyógyszertárakba illetve harmadik felek cégeihez. A termék nem kapható gyógyszertárban vagy Amazonon. Mivel a kínálatot a kereslet szabja meg, az ár változó lehet. Érdemes megkérdezni a cég managerét, amikor megadja a nevét és telefonszámát az ingyenes konzultációért. Fontos: nem kell fizetnie, amikor leadja a rendelést. Csupán házhozszállításnál.

Szerző: Mészáros Zoltán, Magyarországon élek. Tanulmányozom a táplálkozást és az orvostudományt, cikkeket írok erre a weboldalra, és lelkes újságíró vagyok.

Megosztás a barátokkal
Értékelés
( 22 assessment, average 4.82 from 5 )