Tabletta Insumed diéta: vélemények, hátrányai, káros hatásai

INSUMED

Amikor a vásárlók a reklámokat és az értékeléseket olvassák a Insumed, az elsőszámú kérdésük a következő: a termék tényleg tudja mindezt? Ebben a cikkben részletes információt nyújtunk a kapszulákról; az első dolog, amit tudnia kell, az az, hogy a Insumed nagyon jól működik és rendkívüli módon elősegíti az orvosa által felírt gyógyszerek hatását.

A Insumed egy 100%-ban természetes gyógynövény alapú termk, ami segít a belső szervek munkájában, stimulálja az inzulintermelést és segít leszámolni a vércukorszint emelkedésekkel. Tökéletes választás a diabétesz megelőzésére elő-diabétesz szakaszban: a kapszulák biztonságosan és nem járnak mellékhatásokkal. Ezen kívül segítik a diétát és az orvos által felírt gyógyszereket. Fontos: a Insumed nem gyógyszer, így nem fogja megtalálni gyógyszertárakban, valamint nem cserélheti le a felírt kezelését ezekkel a kapszulákkal.

Miért szkeptuikusok a kapszulák hatásosságával kapcsolatban? Az elsőszámú ok az, hogy csalók áldozatai lehetnek, és nem megbízható forrásból rendelnek. A Insumed eredeti weboldalát lemásolhatják a svindlerek, hogy a biztonságos vásárlás illúzióját keltsék. Meglepő, de hamisítványokat az Amazonon és online gyógyszertárakban is lehet kapni. Sokan alacsony minőségű másolatokat vásárolnak, anélkül, hogy tudnának erről. Hogy megóvjunk annyi vásárlót, amennyit csak lehetséges, megadjuk a linket a hivatalos weboldalhoz:

Link a hivatalos weboldalhoz

Használhatja ezt a linket most, vagy elmentheti későbbre. Amennyiben további kérdései vannak a termékről – a hivatalos weboldal online konzultánsai örömmel válaszolnak. Nem kell megrendelnie a terméket, hogy ingyenesen felhívják Önt minden szükséges információval. Csupán meg kell adnia a kapcsolati adatait és felfedezheti a termék fő előnyeit rendelés nélkül: a hatását, a gyártói ígéreteket, összetevőket, ellenjavallatokat, tippeket a szedéséről és sok más értékes információt.

Ezekben az esetekben érdemes megvásárolni a kapszulákat:

 • Megnövekedett vérglükóz szint, de nem diagnosztizáltak diabéteszt;
 • Diabétesze van, de szeretné a felírt gyógyszerek hatását megnövelni;
 • Meg szeretné óvni magát a diabétesz veszélyes komplikációitól egy innovatív étrendkiegészítő segítségével;

A diabétesz szövődményei többek között:

 1. Szembetegségek, amelyek vaksághoz is vezethetnek;
 2. Vérkeringési problémák, amelyek extrémebb esetekben amputációhoz is vezethet;
 3. Bőrbetegségek (amiket fertőzések okoznak);
 4. Számos krónikus szív- és agybetegség;
 5. Erektilis diszfunkció és alacsony libidó;
 6. Gyenge gyomorműködés;
 7. Stroke;
 8. Lassú sebgyógyulás.

Tabletta Insumed diéta

Vélemények a Insumed-rók – orvosi és vásárlási ajánlások

Fodor Bendegúz, dietológu, Magyarország

Az elmúlt években sok új tényre került fény az 1-es és 2-es típusú diabéteszről, a tüneteiről, szövődményeiről és kezeléséről. Bár a betegséget nem lehet teljesen gyógyítani, új módszerek jöttek létre, amelyekkel csökkenteni lehet a tüneteket és így teljes életet lehet élni. A Insumed egy áttörés a vércukorszint kontrolláló étrendkiegészítők piacán. Nem váltja fel az inzulininjekciókat, de a termék segít csökkenteni a betegséggel járó kellemetlenségeket: a veszélyeket, fájdalmakat, folyamatos szomjúságot, túlsúlyt stb. A Insumed képes megelőzni a cukorbetegség továbbfejlődését, amennyiben genetikailag erre hajlamos. Ajánlom a Insumed-ot, mint a diabétesz elleni kezelés részét.

Kovács Alexandra, Magyarország

Ajánlom a terméket a természetes összetevői és lenyűgöző hatása miatt. A kapszulák növelék az érzékenységet az inzulinra, amennyiben hozzáadják a tradicionális kezeléshez (87,5%-al) és stimulálják a természetes szintézist (akár 70%-al). A termék segít a következőkben:

 • Kiegenysúlyozza az anyagcserefolyamatokat;
 • Hasnyálmirigy stimulálása;
 • Leszámol a méreganyagokkal és ödémával;
 • Megelőzi a diabétesz szövődményeit.

A pontos hatás a diabétesz típusától függ. A kiegészítő segíthet megelőzni a szövődményeket és így sokkal jobban fogja magát érezni a páciens. Az összetevők hatásosságát számos Wikipedia oldal alátámasztja.

László Olivér, Magyarország

A Insumed segített kontrollálni a vércukorszintemet 12-ről 8-ra csupán 30 nap alatt! Nincs több szörnyű fejfájás és ödéma. Hozzáadhatod ezeket a kapszulákat a szokásos gyógyszereidhez biztonságosan. Én a hivatalos weboldalról rendeltem, a házhozszállítás gyors volt és a csomagolás pedig biztonságos, hogy megvédje a minőséget. Értékeltem a professzionális segítséget a cég tanácsadóitól – segítettek elmagyarázni a termék szedését. Egy csomag elég az egész kezeléshez. Ez azt jelenti, hogy csupán egyszer kell érte fizetni és utána élvezheti a folyamatos hatását.

Miért jelennek meg negatív értékelések és vélemények a termékről online?

A klinika tesztek mutatják a termék hatásosságát. Több, mint 50.000 csomagot adtak el a Insumed kapszulákból világszerte előző évben. A vásárlók több, mint 70%-a több, vásárolt még ezek után, a barátainak vagy családjának. A negatív vásárlói visszajelzések fő oka a következő lehet:

 1. A páciensek hamisított terméket vásároltak. Sajnos a csalók folyamatosan figyelik a piacot, keresik a hatásos és népszerű termékeket és hamisítványokat gyártanak. Elkerülheti a hamisítványokat, amennyiben a hivatalos eladóktól vásárol.
 2. A páciensek megszakítják a kezelést, mielőtt eredményeket érnének el. Ne hagyja abba a szedést hamarabb, mint 30 nap.

A negatív értékelések aránya csupán 8% az összes comment közül. Könnyű megállapítani, hogy a kapszulák remekül működnek.

Hogyan szedje a kpaszulákat a vércukorszint kezelésére? Instrukciók a Insumed szedéséhez

Amennyiben meg szeretné tudni, hogy hogyan szedje a Insumed-ot helyesen, kövesse a csomagoláson lévő információt vagy kövesse az alábbi instrukciókat:

 1. 30 kapszula található minden csomagolásban, tehát 1 hónapnyi adag.
 2. Vegyen be napi 1 kapszulát reggelente, legalább 30 perccel reggeli előtt egy pohár vízzel.
 3. Naponta szedje a kapszulákat, kihagyás nélkül. Soha ne lépje túl az ajánlott adagot.
 4. A Insumed nem helyettesíti az inzulininjekciókat illetve más gyógyszereket, amiket felírt az orvosa. Soha ne hagyja figyelmen kívül az orvosi ajánlásokat.
 5. A Insumed a diabétesz megelőzésére ajánlott elő-diabétesz szakaszban, hogy minimalizálja a tüneteit és a veszélyes szövődményeit a kezelés során.
 6. A terméket ne szedjék gyermekek, terhes vagy szoptató anyukák.

Insumed összetevők, mellékhatások és ellenjavallatok

Az összetevők 100%-ban organikusak, biztonságosak és átestek számos laboratóriumi teszten. A klinikai teszten során kimutatták, hogy az összetevők hipoallergének és kiválóan működnek a gyártó által használt precíz adagokban és kombinációkban. Ezt szinergia hatásnak hívják – amikor az összetevők kombinációja sokkal jobban működik, mintha külön-külön használnánk őket.

Insumed összetevők, mellékhatások és ellenjavallatok

A teljes formula védett üzleti titok, viszont megkaparintottuk a fő összetevők listáját:

 • Banaba levélkivonat (Lagerstroemia speciosa);
 • Fahéjkéreg-kivonat (Cinnamonum cassia);
 • Gymnema Sylvestre levél, szár kivonat;
 • Tribulus Terrestris gyümölcskivonat;
 • Ginkgo Biloba levélkivonat;
 • Haematococcus Pluvialis egész alga por (2% asztaxantin);

Ez az összetett vegyület tulajdonságokkal rendelkezik:

 • segít kontrollálni a vércukorszintet a normális szintre;
 • védi a bőrt és a szemet sejti szinten;
 • csökkenti a diabétesz szövődményeinek esélyét és csökkenti a szív és agybetegségek felbukkanásának esélyét;
 • antibakteriális hatású és gyorsítja az öngyógyító hatást;
 • gyorsítja a vérkeringést és segít megtisztítani a testet a fölösleges folyadékoktól;
 • leszámol a kontrollálhatatlan éhséggel és szomjúsággal.

Az ellenjavalaltok között szerepel a fiatal kor (18 év alatt), terhesség és szoptatás. A klinikai kutatások nem mutattak ki mellékhatásokat, kivéve a ritka intoleranciát a kapszula összetevőire. A terméket biztonságosan lehet kombinálni más gyógyszerekket az elő-diabétesz és diabétesz kezelésére. Soha ne lépje túl az ajánlott adagot. Ne emelje meg az inzulinbevitelét, amennyiben orvosa írta fel. Életveszélyes hatással is járhat.

Hogy lehet megvásárolni a Insumed-ot, mely gyógyszertárakban és mennyibe kerül – link a hivatalos weboldalra

A Insumed kapszulák online csakis a hivatalos eladó oldalán kapható (rendelni tabletták Insumed Magyarországon, új ár 9900Ft):

Link a hivatalos weboldalra

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­A gyártó nem akart harmadik feleket bevonni a termék eladása során. Ez azt jelenti, hogy nem találja meg gyógyszertárban, boltokban, Amazonon vagy más piacon. Leadhatja rendelését a hivatalos eladó oldalán és a Insumed-ot kiszállítják Önhöz. Ezzel a módszerrel a gyártó képes megspórolni az extra költségeket, így elérhető árúvá teheti ezt az innovatív terméket.

Az árat megtalálja a hivatalos oldalon. Amennyiben további kérdése van a termékről, adja meg az adatait és a cég managerei felveszik Önnel a kapcsolatot. Ez teljesen ingyenes és elérhető az összes vásárló számára, nem csupán azoknak, akik megrendelik a terméket. Reméljük ez a cikk informatív volt és minden szükséges információt megtudott a Insumed-ról: hol vásárolhatja meg, mik a fő összetevők, vannak-e mellékhatások és ellenjavallatok.

Szerző: Mészáros Zoltán, Magyarországon élek. Tanulmányozom a táplálkozást és az orvostudományt, cikkeket írok erre a weboldalra, és lelkes újságíró vagyok.

Megosztás a barátokkal
Értékelés
( 50 assessment, average 4.8 from 5 )